Η Πύλη των Ελλήνων Οργανοποιών

Υλικά οργανοποίας => Ξυλεία => Μήνυμα ξεκίνησε από: teoz στις Μαρτίου 19, 2024, 07:38:45 μμ

Τίτλος: Ξύλα μάνικο μπουζουκίου ερώτηση.
Αποστολή από: teoz στις Μαρτίου 19, 2024, 07:38:45 μμ
Καλησπέρα στους απανταχού προβληματισμένους μάστορους, θα ήθελα ακόμα μια φορά τα φωτά σας. Εδώ στην Κρήτη δεν βρισκω βεγκε  εβενο και σαπελι για το μανίκι του μπουζουκιού για τις κόντρες, είχα αγοράσει πρώτα έτοιμα μανίκια  αλλά λέω μήπως συμφέρει με τα ιδιά λεφτά να φτιάξω περισσότερα και όπως θέλω. Τα ξυλά που βρισκω σίγουρα φλαμούρι, για κόντρες ιροκο , ναιγκον, μεραντι, νταμπεμα, tatajuba, και καρυδιά Αμερικής. έχει βάλει κανείς τα παραπάνω για κόντρες σε μανικο?
Τίτλος: Απ: Ξύλα μάνικο μπουζουκίου ερώτηση.
Αποστολή από: Popeye στις Μαρτίου 20, 2024, 04:46:14 μμ
Καλησπέρα σας, δεν έχει σημασία το ότι βρίσκεστε στην Κρήτη, πλέον μπορείτε με υπομονή και ψάξιμο να βρείτε τα πάντα, μάλιστα όπως είναι γνωστό στην Κρήτη έχει αρκετούς επαγγελματίες οργανοποιούς που πιστεύω αν εποικηνωνήσετε θα σας εξυπηρετήσουν. Επίσης μπορείτε με mail ή τηλεφωνικά να εποικηνωνήσετε με εμπόρους ξυλείας οπουδήποτε.
Τίτλος: Απ: Ξύλα μάνικο μπουζουκίου ερώτηση.
Αποστολή από: teoz στις Μαρτίου 20, 2024, 08:09:41 μμ
Καλησπέρα μετα από  συζήτηση με επαγγελματία οργανοποιό με καθοδήγησε  που μπορώ να προμηθευτώ διάφορα ξύλα ποιο ειδικά ας πούμε για οργανοποιία, βέβαια από παλαιές κατασκευές έχω ιροκο και νιαγκον τα οποία κάνουν για κόντρες για μανίκι γιατί είναι αρκετά σκληρά. Όπως ανέφερες με υπομονή και ψάξιμο βρίσκεις ότι θες. Το σίγουρο είναι ότι θα πειραματιστώ με τα ξύλα που έχω.
Τίτλος: Απ: Ξύλα μάνικο μπουζουκίου ερώτηση.
Αποστολή από: Silvestro στις Μαρτίου 23, 2024, 09:21:34 πμ
να βαλεις ενα ευκολοδουλευτο, γιατι το μανίκι ειναι....
μανικι  ;D