Η Πύλη των Ελλήνων Οργανοποιών
Γενικά => Όλα τα άλλα => Μήνυμα ξεκίνησε από: Κοῦρος στις Αυγούστου 24, 2013, 01:29:06 πμ
-
Τώρα τελευταία κάποιες λέξεις στα θέματα που διαβάζω φαίνονται με πορτοκαλί χρώμα και υπογραμμισμένα όπως όταν θέλουμε να κάνουμε παραπομπή σε κάποιον ιστότοπο. Όταν κάνεις εστίαση με το ποντίκι επάνω τους (focus) τότε εμφανιζεται ένα popup παράθυρο με κάποιο διαφημιστικό μήνυμα. Για να καταλάβετε δείτε την παρακάτω φωτογραφία.
[ You are not allowed to view attachments ]
Έχω ελέγξει τον υπολογιστή μου για ιούς, σκουλήκια και Τρώες χωρίς να βρω κάτι. Επίσης έχω καθαρίσει το registry και τα cookies πεντέξι φορές, έχω απενεργοποιήσει αρκετά "μη χρειαζούμενα" προγράμματα που τρέχουν στο "υπόβαθρο" χωρίς αποτέλεσμα.
Πριν λοιπόν απευθυνθώ στο Γιάννη (yiannis) και αυτός στον αδερφό του θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει και κάποιο άλλο μέλος το ίδιο πρόβλημα.
-
Μάλλον σαν addon φαίνεται.
Πήγαινε στο Firefox - > Addons και δες τη λίστα. Αν βλέπεις οτιδήποτε που δεν ξέρεις τι είναι κάν το disable.
-
Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν υπάρχει εγκατεστημένο κανένα add-on στο Firefox.
Θα το ψάξω καλύτερα και βλέπουμε.
-
το θέμα αυτό στο κάνει μόνο σε λέξεις που είναι κολητά με τελεία ?
-
Τριαντάφυλλε είχα πάθει το ίδιο πριν καιρό το είχα αναφέρει και εδω μέσα, τελικα εκανα φορματ στον υπολογιστη γιατι είχα καμια 10αρια ιους, μετά απ αυτο δεν εμφανίστηκε ξανά. ποτέ δεν έμαθα απο τι προκλήθηκε, το σήγουρο είναι οτι κάτι μάζεψες απ το ιντερνετ.
-
Φίλε Τάσο το κάνει και σε λέξεις απου δεν ακολουθούνται από τελεία ή κάποιο άλλο σημείο στίξης.
Χρήστο για να ξαναφορτώσω όσα έχω μετά από διαμόρφωση του σκληρού δίσκου ......... :'( :'( :'( :'( :'(
Οπότε άστο και βλέπουμε κάποια στιγμή που θα με πιάσουν γερά τα νεύρα μου και θα αποφασίσω ν' ασχοληθώ σοβαρά μαζί του.
-
To παρακάτω τα λέει όλα
http://malwaretips.com/blogs/remove-adware-popup-ads/ (http://malwaretips.com/blogs/remove-adware-popup-ads/)
Είχα το ίδιο πρόβλημα και καθάρισα.
Επίσης, θα σε συμβούλευα αν χρησιμοποιούν κι άλλοι το computer (πχ παιδιά), να φτιάξεις ένα limited λογαριασμό και να μην χρησιμοποιούν τον administrator του συστήματος
Καλή επιτυχία
-
Φίλε μου ευχαριστώ πάάάάάάάάρα πολύ!!!
Δεν είχα χρόνο ν' ασχοληθώ σοβαρά καθώς λόγω του ότι δεν είχα άλλη σοβαρή παρενέργεια το αμελούσα συνεχώς.
Με τη βοήθειά σου, καθάάάάάάάρισα ...........................!!!!!!!!!!!